Имајући у виду епидемиолошку ситуацију, ове године Геодетска техничка школа отвориће своја врата за мале матуранте и њихове родитеље сваког понедељка од 17:00 до 18:00 часова.

Geodetska skola1


ПРЕДСТАВЉАЊЕ ОБРАЗОВНИХ ПРОФИЛА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ "РАДОЈЕ ЉУБИЧИЋ", УЖИЦЕ

Четвртак, 13. мај · 12:00–1:00pm
Google Meet подаци за улазак
Линк до видео позива: https://meet.google.com/qmg-pcyu-yot

plakat google meet


 

     Портал ,,Моја средња школа" који омогућава онлајн упис средњошколцима на једном месту почео је са радом. Ту можете наћи све информације и сервисе који су били доступни и у ранијем периоду, али не на тако јединствен начин. Уз помоћ портала, на којем ће моћи све да се уради на једном месту када је реч о упису у средње школе, биће смањен стрес родитељима и ученицима, којима тај упис представља ,,шок" као и упис у први разред основне школе. 

Линк - портал ,,Моја средња школа"

Линк Зелена учионица - О порталу


      На следећим линковима можете сазнати више информација о смеровима који су планирани у Економској школи у Ужицу за школску 2021/2022.годину

Економски техничар

Финансијски администратор

Пословни администратор

Царински техничар

Службеник у банкарству и осигурању

Техничар обезбеђења


 

        Допис Министарства просвете о  завршним испитима за упис у специјализованим одељењима гимназија и уметничких школа.


 

    Припремна настава из математике, за упис нове генерације ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику, ће се  одржавати у Ужичкој гимназији сваке суботе почев од 13.3.2021. у термину од  9.00 до 11.00 сати. Наставу ће реализовати професори математике из Ужичке гимназије. 

Линк за бесплатну онлајн припремну наставу преко сајта:  http://www.cmt.edu.rs

Зашто уписати рачунарско одељење?

Спортско одељење

Промоција школе


       vojna skola

       На следећем линку можете видети конкурс за упис у Средњу стручну војну школу

Упис у војну школу


 

pnastava

    Више информација о завршном испиту, начину бодовања и средњим школама можете прочитати на сајту

ЕДУКАЦИЈА


 

       Завршни испит за ученике 8.разреда је одржан у периоду од 18-20.06.2018, од 9-11 часова. Ученици наше школе су полагали у просторијама школе. Завршни испит је полагало 98 ученика. У следећој табели можете видети упоредну анализу бодова на крају разреда и бодова освојених на завршном испиту за све школе златиборског округа.

Online Education      Током школске 2017/2018.године  биће организоване онлајн обуке за ученике од 5. до 8. разреда из математике и програмирања. Програм и материјале за обуку сачинила је Фондација "Центар за младе таленте" уз помоћ професора математике са Природно-математичког факултета и Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду и професора средњих школа. Један од примарних циљева обуке је подизање нивоа знања из математике што би допринело лакшој и бољој припреми за упис у средњу школу. Предвиђено време трајања обуке  је 1,5 до 2 часа недељно током школске године.


         Погледајте  анализу података о успеху наших ученика на завршном испиту школске 2016/2017.године у односу на просечне резултате на нивоу oпштине, округа и школске управе.